Cypern med to børn på et skønt hotel

I juni var Regitze fra bloggen Min Skønne Verden og hendes familie, der består af mand og to børn på 4 og 1 år, på Cypern. Her er deres skønne rejseoplevelse samt en guide til overnatning, mad og seværdigheder.

Overnatning

Vi bestilte hotel på Sunwing Sandy Bay Beach, i byen Ayia Napa i det sydøstlige Cypern. Det er helt klart en af de bedste ferier, vi nogensinde har haft, og jeg tror primært det skyldtes hotellet, som var fantastisk. Vi havde valgt et 2-værelses Happy baby lejlighed, da vi gerne vil have en stor terrasse ved jorden. Børnene kunne rende ud til den legeplads, som lå foran lejlighederne, uden vi var nødt til at gå med. Området med legepladsen foran terrasserne var indhegnet, så børnene kunne ikke kunne rende væk, og man kunne derfor sidde på sin terrasse og nyde stilheden. Når man bor i Happy Baby lejlighed er der også Klapvogn, puslebord, højstol, børneseng, børneservice, en kasse med legetøj og generelt alt, hvad der skal bruges af større ting til baby. Dét er smart, og sparede os for en virkelig stor og tung bagage.
Lejlighederne har også solstole på terrassen, så hvis man har et barn, der skal sove middagslur, er det helt perfekt, at man har muligheden for at sole sig lidt, når barnet sover. Alle der rejser med børn ved, at en brun kulør ikke ligefrem er det man har mest af, når man kommer hjem.

Mad

Alle med børn ved, hvor hurtigt det skal gå, når børnene er sultne (indsæt en smiley der er stresset og har sved på panden). Derfor bestilte vi all inclusive. Vi havde derfor ikke de store forventninger til maden. Men det var faktisk ret godt og varieret hver dag. Børn under 12 år spiser gratis på hotellet.

Pool

På hotellet er der to børnepools, hvoraf den ene er overdækket. Derudover er der to andre pools og tre vandrutsjebaner. Det var aldrig et problem at finde en liggestol – heller ikke selvom man kom lidt op af dagen. Hver dag blev der lavet “vandsjov” med børnene i den ene pool, og i den anden vandgymnastik for de voksne. Dét har jeg stadig til gode at være med i.

Stranden

Lige ved Sunwing Sandy Bay Beach ligger der en strand, som ikke er noget at skrive hjem om. Vi var ikke fan. Tilgengæld finder man den smukkeste strand blot 10 minutters gang fra hotellet. Vi havde hørt meget godt om denne strand, og den var virkelig også god! Her er vandet krystalblåt og sandet er uden sten – som jeg virkelig hader! Selvom stranden er meget populær på Cypern, og der derfor er rigtig mange mennesker, kunne vi sagtens holde ud at være der. Vi har normalt ikke brug for at komme udenfor hotellet. Det er sjældent, at man finder så god og børnevenlig en strand. Det eneste minus er, at der nok manglede lidt toiletter.

På den smukke strand

Hvad man kan lave

På hotellet finder man også en helt fantastisk Mini Klub. Der bliver hver dag arrangeret en masse aktiviteter for børnene, og de ELSKER det. Guiderne er virkelig gode til børnene, og da det er et skandinavisk hotel, snakker de dansk, svensk, norsk og finsk. Det med sproget gjorde i hvert fald, at Alberte følte sig mere tilpas, da hun forstod dem. Mini Klubben var et rart sted at “søge hen”, når vejret blev for varmt og ens hud på hænderne var ved at blive opløst af alt det badning. Der er legetøj til de helt små børn, som ikke har mulighed for at deltage i mini klubbens aktiviteter.

Når du rejser med Spies på deres Sunwing Hoteller bliver din bagage også hentet på hotellet og kørt direkte i lufthavnen. Det vil sige, at når du har afleveret din bagage på hotellet ser du den ikke i Cypern længere, før du lander i Danmark. Du får også udleveret boardingpass på hotellet og skal derfor ikke tjekke ind i lufthavnen. Det er simpelthen fantastisk, når man rejser med små børn, så man ikke skal stå og vente i lufthavnen på at tjekke sin bagage ind.

Skriv et svar