BIOGRAFFILM: Villum på 5 og hans mor anmelder den nye Far til Fire i Solen

Så er der en ny og hyggelig sommerfilm fra Far til Fire-serien på vej i biografen. Skønne Villum på fem år har med sin mor Sarah været i biografen og se den nye Far til Fire i Solen og anmelder hermed filmen sammen. Og så skal du holde øje med Momster Travels instagram, hvor to heldige kan vinde billetter til filmen.

Sarah anmelder:

Far, børnene og Onkel Anders er rejst på tiltrængt solferie på Gran Canaria, hvor den skal stå på fred, afslapning og familiehygge. Børnene vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men Far er imod det. Han skifter dog hurtigt mening, da han ser, den konkurrerende familie består af hans gamle skolekammerat, som han ikke er så gode venner med. Så han kaster sig ind i kampen med liv og sjæl. Og så er det godt, han har børnenes kærlighed og opfindsomhed, så det ikke skal gå helt galt.

Der er dømt sommer og familiefølelse. Budskabet i filmen kender man fra de tidligere Far til Fire-film. Det er “Sammenhold gør stærk, og kærlighed overvinder alt”. Et koncept der både fungerede i 1950’erne og i 2010’erne. Dog er handlingen bragt frem i nyere tid, så det er genkendeligt og realistisk for børn i dag. Med hverdage der byder på sociale medier, digital redigering for at fremstå bedre end vi er, er det vigtigt at fortælle børn og unge, at de skal tro på, at man med sine fejl og mangler, trods alt er god nok, som man er.

Villum på 5 år anmelder:

Hvad kunne du bedst lide ved filmen?
Jeg kunne bare godt lide det hele, så der er ikke noget, der var bedre end andet.

Hvad kunne du ikke lide ved filmen?
Den anden Far var rigtig dum, men blev sød, da han sagde at han ikke fortjente præmien.

Hvad undrede du dig over i filmen?
At de skulle sove ude i ørkenen. Og så endda uden nattøj på.

Hvilken karakter kunne du bedst lide?
Lille Per kunne jeg bedst lide, og han var den bedste skuespiller.

Hvem var den sjoveste karakter?
Det var Far! Det var så sjovt, da han skulle stå på vandski.

Hvornår var filmen mest spændende?
Det var mest spændende, da Lille Per og Olivia stjal Lille Far.

Hvilke andre film kom du til at tænke på, da du ser filmen?
De andre Far til Fire Film

Hvor mange stjerner vil du give filmen
* * * * * 5 ud af 5

—–

Husk at tjekke Momster Travel instagram, hvor der skydes en give away i gang i dag!

—–

INFO om den nye Far til Fire i Solen

Genre: Familiefilm, Børnefilm
Premiere:  28. juni 2018
Rolleliste: Martin BrygmannThomas Bo Larsen, og børnene Elton Rokahaim Møller, Laura Lavigné Bie-Olsen, Mingus Hellemann Hassing og Coco Hjardemaal
Instruktør: Martin Miehe-Renard
Længde: 91 min.
Censur: Tilladt for alle
Trailer: Youtube

Skriv et svar