Valby Naturlegeplads er et mekka for børn i alle aldre

Gangbro på Valby Naturlegeplads

København rummer masser af gode legepladser, hvor der er masser af underholdning for store og små. En af disse er Valby Naturlegeplads, der ligger i Valbyparken. Valby Naturlegeplads er Københavns Kommunes største legeplads med sine 25.000 m2, så der er garanteret masser af plads at boltre sig på.

Rutsjebane Valby Valbyparken Valby Naturlegeplads Valbynaturlegeplads Natur park Sandkasse
Rutsjebane og sandkasse på Valby Naturlegeplads

Transport

Valby Naturlegeplads ligger i forlængelse af Valbyparken på Hammelstrupvej 41, 2450 København SV. Der er indrettet parkeringspladser til formålet lige ved siden af Valby Naturlegeplads, så det er nemt at parkere. Kommer du med offentlig transport, er det nemmest at komme til Valby Naturlegeplads med bus 3A.

Valby naturlegeplads legeplads valbyparken valby park valbynaturlegeplads

Oplevelser

Valby Naturlegeplads består af et stort bakkelandskab, hvor der er bygget tårne, gangbroer, klatrestativer, rutsjebaner, sandkasser og meget, meget mere. Den lange gangbro indkapsler legepladsen og forbinder naturlegepladsens tårne. Når man først ankommer til legepladsen, bliver man helt overvældet over det kæmpe store areal, som børnene kan boltre sig på.

Der bliver afholdt mange forskellige arrangementer og aktiviteter på Valby Naturlegeplads. Der bliver fx holdt masser af børnefødselsdage, hvor man kan samles om de opstillede langborde, man kan samles om bålstedet og lave snobrød, man kan spille rollespil, sport eller rundbold. Der er også mulighed for at spille bordtennis og badminton.

Der er desuden et fint soppebassin, som i sommermånederne fyldes, når legepladsen er bemandet. Valbyparken tilbyder også udlån af forskellige legematerialer, fx bolde. Der er også  moon cars og minicykler, som ungerne frit kan benytte.

soppebassin valby valby naturlegeplads valbynaturlegeplads valbyparken
Soppebassin i Valby Naturlegeplads

Valby Naturlegeplads ligger i forbindelse med Valbyparken, som er den største park i København. Når man besøger Valby Naturlegeplads kan man derfor også med fordel også gå ture i Valbyparken, som byder på smuk natur, store plæner og en fantastisk rosenhave. Derudover er der masser af andre temahaver i Valbyparken, som også er et besøg værd.

Mad

På Valby Naturlegeplads er der en fin bålplads, hvor man kan lave snobrød osv. Bålpladsen skal dog bookes (tlf. 36467439). Man er meget velkommen til selv at medbringe medpakker, som kan nydes på medbragte tæpper eller på de opstillede langborde.

Pris

Det er gratis at besøge legepladsen. Legepladsen er altid åben, men er bemandet 9 – 16:30, i sommerperioden 9 – 17.

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar