Knuthenborg Safaripark med småbørnsfamilien

Knuthenborg Safaripark pony
Knuthenborg Safaripark

Hvem kender ikke Knuthenborg Safaripark? Dyreparken med flere end 1000 dyr og 70 dyrearter, som man kan opleve helt tæt på. Carina bag bloggen Sættekassen har besøgt parken med sin familie. Her kan du læse om, hvordan en tur til Knuthenborg Safaripark opleves for småbørnsfamilien.

Transport og beliggenhed

Knuthenborg Safaripark er i Maribo på Lollands nordkyst. Carina kørte med sin familie i bil hele vejen fra København, en tur der tager ca. halvanden – to timer, så det kan være en god idé at kombinere køreturen med lurtid.

Oplevelser

I Knuthenborg Safaripark går dyrene frit på de store områder, så man rigtig får fornemmelsen af, hvordan dyrene lever i naturen. I parken er dyrene opdelt efter det kontinent, hvor arten oprindeligt stammer fra. Man kan både opleve dele af parken til fods, hvorimod andre dele skal opleves fra bilen. Her kan man veksle imellem steder, hvor man må stige ud undervejs og steder, hvor man skal blive i bilen. De steder, hvor man ikke må stige ud, er dyrene søde til at komme hen til bilerne og være opsøgende. De steder, hvor man kan opleve parken til fods, er det muligt at gå rundt mellem dyrene.

Der er desuden et legeland ved navn Limpopo-land. Carina oplevede dog ikke, at Limpopo-land var særligt interessant for børn på hendes søns størrelse. Det giver i stedet bedre mening at benytte legelandet, når man har børn, der selv kan rende rundt og udforske legelandet.

Carinas søns yndlingsaktiviteter i Knuthenborg safaripark bestod af at se andre mennesker blive våde i vandrutsjebanen i Limpopo-land, at få lov at sidde på fars skød og styre bilen og at få lov at at klappe bitte små heste, der passede lige til ham i størrelsen. Med andre ord er Knuthenborg Safaripark måske en lidt dyr fornøjelse for en familie med små børn, eftersom samme oplevelser næsten kan opnås ved en (gratis) tur til Dyregården eller Bonderen.

Mad

Carina og familien spiste medbragt mad. Det er dog også muligt at købe mad, is og andet.

Pris

Carina og familien købte deres billetter i vinter, hvor Knuthenborg Safaripark kørte med 20% rabat på onlinebilletter til den kommende sæson. Her har familien altså sparet lidt penge. For en voksen koster billetten 225 kr. og for et barn imellem 3-11 år koster en billet 135 kr.

På Carinas blog Sættekassen, kan du læse mere om Carina og familiens andre oplevelser.

Skriv et svar