Hotelanmeldelse: Lub D i Phuket, Thailand

En mangosmoothie i Lub D i Phuket, Thailand

Af Esme Emma Sutcu

Når du træder ind i mor-tilværelsen, tuner du automatisk ind på kun at google børnevenlige hoteller. Og den slags hotelanbefalinger efterspørger mødre tit, inklusive jeg selv. Derfor vil jeg anbefale min absolut yndlingshotel i det fjerne Østen, nemlig på øen Phuket i Thailand.

Svedige og morgenfriske i Patong, Phuket.

Det bedste børnevenlige hotel jeg har boet i, er uden tvivl Lup D i Patong, Phuket, Thailand. Jeg besøgte stedet under den bedste Thailandtur, jeg havde i starten af 2018 med min 5-årige datter. Vi rejste hele Phuket rundt på tuk tuk og besøgte mange hoteller. Men lige denne i Patong, skilte sig altså gevaldigt ud.

Hotelværelset

Vi ankom til hotellet efter at have booket det gennem Hotels. Der var dog sket en fejl, så værelset var ikke booket – på trods af bekræftelsesmail fra Hotels. Men personalet var søde og tryllede et værelse frem til os – til en mindre pris faktisk. Vi fik værelset, som var småt, men super hyggeligt og meget, meget lækkert. Det var faktisk det mest luksus værelse, vi havde haft under rejsen.

International vibe

Lub D er en blanding af hotel og hostel. Men ikke hostel på den der kakerlak-agtige måde, hvor australiere sparker hackey sacks til hinanden til Bob Marley tunes med en tyk hashrøg over sig. Men mere med en moderne og metropolsk vibe, der emmer af storby og internationale indtryk. Jeg elskede det og var vild med at min datter skulle opleve det. Det er jo hele essensen af at rejse. Vi mødte rigtig mange spændende familier under vores ophold – som vi forlængede til tre overnatninger, fordi vi elskede Lub D.

Morgenmad

Morgenmaden var dejlig simpel, men stadig ret så fænomenal. I Thailand er det meget hvidt brød og marmelade til morgenmad på hoteller. Hvilket ikke er så godt, hvis man er low carb-typen samt hvidt brød/gluten-skræmt, som jeg er. Men her havde de altså lækkert scrambled egg med bacon og stegte tomater og kaffe samt juice ad libitum. Til kun 30 kr! Vi fandt faktisk ingen andre steder i området, der gjorde dette billigere.

Poolen i Lub D

Poolen

Poolen var todelt, og havde ikke et decideret baby/børnområde. Men den ene del var voksen-dyb og den anden var kun 60 cm dyb. Her legede flere børn og min datter var i vandet i ti timer en af dagene. Yes, hun var vild med det. Poolområdet var mega flot. Grønt og lækkert på den ene side og glas væg den anden, så man kunne se folks ben.

Masser af leg I poolen

Hen af dagen kan man spille bordfodbold og andre spil i lobbyen. Og hvis man har mod på det, kan man signe sig op til thai-boksning. Lige midt i lobbyen var der en boksering, som kun de sejeste turister gik ind i.

Hotellet er lige ved stranden og super centralt i byen. Så om aftenen gik vi ud og spiste og slentrede hele vejen hjem igen. I lobbyen sad folk og fik drinks. Men det er så stort et sted, at man overhovedet ikke blev forstyrret oppe i sit værelse. Hvilket er meget rart, når man har børn, der går tidligt i seng.

Ud af de 8 hoteller/hostels vi boede i under vores Thailand tur, er Lup D helt klart det hotel, jeg ville besøge igen.


Har du også et skønt hotel, du gerne vil dele med os, så skriv til os på info@momster.dk.

Skriv et svar