7 oplevelser i Danmark for børnefamilien

Der er masser af gode oplevelser i Danmark for børn / Her ses Momster-børnene på Miniverset

I løbet af Momster Travels historie har Momsterbloggerne besøgt nær og fjern med deres Momster-børn. Alt fra Provence med en teenager til San Fransisco med en teenager til Berlin med en 5-årig og listen fortsætter. Momstrene har dog også bevæget sig rundt i det ganske land, så her får du en liste over 7 oplever i Danmark, som du kan opleve med dine børn.

Ku:be

Klatrevæggen / Ku:be
Klatrevæggen / Ku:be

Ku:be ligger på Frederiksberg og er et 3800 m2 mødested for byens borgere. Her udforskes grænserne mellem kultur, sundhed og bevægelse. Sammen med dit barn kan du udforske balancen på legebakken, ligesom der er en indendørs rutsjebane, en klatrelaybrint, et klatrenet og andre legeinstallationer. Her kan du læse om den dag, hvor Esme besøgte Ku:be sammen med sin datter.

Randers regnskov

Flagermus i Randers Regnskov
Flagermus i Randers Regnskov

Randers Regnskov består af en 3600 m2 stor tropeudstilling med et rigt dyreliv, der tæller mere end 200 arter. Det er en fantastisk oplevelse og virkelig en anbefaling værd. Det er som at træde ind i en anden verden, hvor luften er varm og fyldt med mangfoldigt dyreliv. Her kan opleves alt fra bittesmå myrer til tigre. Du behøver altså ikke at rejse om på den anden side af jorden for at opleve troperne. Her kan du læse om Momstrenes besøg i regnskoven.

Miniverset

Momster-kontoret besøger Miniverset
Momster-kontoret besøger Miniverset

Miniverset er Experimentariums legeunivers, hvor du sammen med dine yngste kan lege og udforske flere forskellige naturvidenskabelige læringslege. Momsterkontoret var afsted med deres børn på 1 og 6 år, og selvom Miniversets aldersgrænser er 1-5 år, så blev den 6-årige med-tester absolut ikke skuffet. Her kan du læse om Momsterkontorets tur til Miniverset.

Tivoli Friheden

Hyggelige øjeblikke i Tivoli Friheden
Hyggelige øjeblikke i Tivoli Friheden

Tivoli Friheden i Århus byder på alt fra musikkoncerter til events for hele familien. Har man et barn, der ikke nødvendigvis elsker større forlystelser, er Tivoli Friheden også et godt sted at besøge. Her kan man nemlig finde aktiviteter i børnehøjde, såsom de små radiobiler eller Illusionsfabrikken, som byder på optiske bedrag. Og så er der også spil, motorbåde, pariserhjul, minigolf, svinggynger og meget mere. Der er naturligvis også de lidt vildere forlystelser, som kan give dig et adrenalinkick, hvis det er det, du er til. Kort fortalt er der noget til enhver smag i Tivoli Friheden. Her kan du læse om den dag, Momstrene besøgte forlystelsesparken. I efterårsferien holder Tivoli Friheden halloween. Læs mere om Tivoli Friheden her.

Kalø Slutsruin

Kalø Slotsruin kan besøges i alt slags vejr
Kalø Slotsruin kan besøges i alt slags vejr

I bunden af Århus’ bugt og Kalø Vig finder du Kalø Slotsruin. Ruinen er resterne fra en kongeborg fra middelalderen og en af Danmarks bedst bevarede middelalderborge. Slotsruinerne giver plads til, at fantasien kan løbe frit. Det er en skøn mulighed for at forestille sig, store som små, hvordan mennesker har levet. Vejen til slotsruinen er en lille halv kilometer på en vejdæmning belagt med sten. Vejen er omgivet af skøn natur, som bestemt er et besøg værd i sig selv. Det er et unikt område, hvor man kan nyde lange ture i de omkringliggende skove og på stranden, hele året rundt. Her kan du læse om Momstrenes oplevelse med Kalø Slotsruin.

Valby Naturlegeplads

Gangbroen på Valby Naturlegeplads
Gangbroen på Valby Naturlegeplads

Valby Naturlegeplads ligger i Valbyparken. Valby Naturlegeplads er Københavns Kommunes største legeplads med sine 25.000 m2, så der er garanteret masser af plads at boltre sig på. Legepladsen består af et stort bakkelandskab, hvor der er bygget tårne, gangbroer, klatrestativer, rutsjebaner, sandkasser og meget, meget mere. Den lange gangbro indkapsler legepladsen og forbinder naturlegepladsens tårne. Når man først ankommer til legepladsen, bliver man helt overvældet over det kæmpe store areal, som børnene kan boltre sig på. Legepladsen er helt sikkert et besøg værd. Her kan du læse om den dag, Momsterkontoret besøgte legepladsen.

Knuthenborg Safaripark

Der er masser af kontakt med forskellige dyrearter i Knuthenborg Safaripark
Der er masser af kontakt med forskellige dyrearter i Knuthenborg Safaripark

Hvem kender ikke Knuthenborg Safaripark? Dyreparken med flere end 1000 dyr og 70 dyrearter, som man kan opleve helt tæt på. I Knuthenborg Safaripark går dyrene frit på de store områder, så man rigtig får fornemmelsen af, hvordan dyrene lever i naturen. I parken er dyrene opdelt efter det kontinent, hvor arten oprindeligt stammer fra. Man kan både opleve dele af parken til fods, hvorimod andre dele skal opleves fra bilen. Et genialt udflugtsmål hele året rundt. Her kan du læse om Momstrenes oplevelser med Knuthenborg Safaripark.

Skriv et svar