Tid til (u)hygge! Halloween i Tivoli Friheden imponerer

Zombies spreder uhygge i Tivoli Friheden
Zombies spreder uhygge i Tivoli Friheden

Halloween er ikke kun en tradition, som fejres i USA – traditionen har også vundet indpas i vores lille, ganske land, til glæde for både store og små. Der er mange måder, man kan markere traditionen på, fx ved at tage en tur i Tivoli Friheden, som har gjort deres ypperste for at bringe (u)hyggen til Danmark. Læs mere her.

Fra 13. til 21. oktober er der Halloween i Tivoli Friheden. Her kan du nyde de festlige græskar, dekorationer, indslag m.m., som forlystelsesparken har at byde på. Mødrene fra bloggen bloggen Regnbuemor har besøgt Tivoli Friheden med deres børn samt veninde og hendes børn. Udover de pyntede græskar kan du nyde edderkopper, græskarlanterner, farlige zombier, (glædes)skrig, gravsteder og en mand med meget langt skæg (og meget lang krop) – med andre ord emmer der af (u)hygge i Tivoli Friheden.

Uhyggelige dekorationer i Tivoli Friheden
Uhyggelige dekorationer i Tivoli Friheden

Transport

Tivoli Friheden ligger i hjertet af Aarhus i fantastiske omgivelser. Det er i gåafstand fra Aarhus’ centrum i Marselisborgskoven, hvilket gør, at Tivoli Friheden er ganske let at besøge – også hvis man ikke er i bil. Regnbuemødrene bor i Odense, en tur på halvanden time i bil, som altså er ganske overkommelig. Der findes adskillige gratis parkeringsmuligheder omkring Tivoli Friheden, læs mere her.

Oplevelser

Det er tiende år i træk, Tivoli Friheden byder velkommen til Halloween i efterårsferien. Parken omdannes simpelthen til et hjemsted for hekse, spøgelser, monstre og hundredvis af edderkopper. Der er masser af familievenlige oplevelser trods uhyggen. Når mørket falder på tændes de flotte lys i parken, så der for alvor breder sig en uhyggelig stemning.

Smukke græskar i forlystelsesparken
Smukke græskar i forlystelsesparken

Der er derudover både teater og græskarudskæring, ligesom du kan opleve Hr. Skæg på Friluftsscenen hver dag kl. 14. Der er levende statister, som går rundt blandt gæsterne i parken – uhyggelige nok til selv at skræmme en voksen mand! Forlystelserne er selvfølgelig åbne, så resten af parken kan nydes som vanligt.

Hr. Skæg underholder både voksne og børn
Hr. Skæg underholder både voksne og børn

Mad

Du er selvfølgelig altid velkommen til at medbringe din egen madpakke i Tivoli Friheden. Hvis ikke, er der masser af forskellige spisesteder i forlystelsesparken. Regnbuefamilien er især glad for Restaurant Friheden, som de gerne besøger, hver gang de er i Tivoli Friheden. Lige her kan du se en liste over, hvilke restauranter, caféer og kiosker der er i forlystelsesparken. I forbindelse med Halloween er der sat fine, små boder op, hvor man kunne købe hjemmelavede bolsjer, mad og andre lækre sager.

Små boder i forbindelse med Halloween
Små boder i forbindelse med Halloween

Pris

Tivoli Friheden har en supergod deal her i efterårsferien. Beholder du turbåndet på håndledet, kan du nemlig komme gratis igen hele efterårsferien! På denne måde går du ikke glip af nogle af de spændende Halloween-arrangementer, som Tivoli Friheden har arrangeret – eller måske du bare gerne vil forlænge (u)hyggen? Derudover er der altid gratis entré for børn under 90 cm. Ellers koster det 120 kr. at komme ind. Du kan også få både entré og turbånd for 245 kr. Det er også muligt at købe forskellige sæsonkort, der giver adgang til diverse rabatter og fordele. Læs mere om priserne lige her.

Levende statister er med til at skabe den særlige stemning i Tivoli Friheden
Levende statister er med til at skabe den særlige stemning i Tivoli Friheden

Adresse: 

Tivoli Friheden A/S
Skovbrynet 5
8000 Århus C

Skriv et svar