Slip magien løs i Harry Potter Studios

Dumbledores kontor
Dumbledores kontor

Hogwarts, Diagonalstræde og Ministeriet for Magi er ikke længere kun forbeholdt magikere – os mugglere kan nemlig også besøge de magiske steder ved at tage en tur i Harry Potter Studios. Er du også vild med Harry Potter-universet, så læs med her, hvor vi guider til et besøg i det magiske univers.

Harry Potter Studios ligger lidt uden for London, så beslutter man sig for at besøge stedet, skal man have styr på, hvordan man kommer derhen. Man kan med fordel købe billetter lige her, hvor der også indgår transport i prisen. Signe, som har bloggen Copenhagen Kiddo, besøgte stedet sidste år. Hun betalte 133 pund for to besøgende. Prisen for en tur i Harry Potter Studios er altså bestemt ikke billig, men til gengæld alle pengene værd.

Familien Dursleys hus
Familien Dursleys hus

På turen kommer du forbi forskellige kendte steder fra Harry Potter-universet, og rummene, som du går rundt i, er de ægte kulisser, som filmene er optaget i. Signe beskriver på sin blog, at det var så smukt, at de fik tårer i øjnene, og det er endda uden at være rendyrkede Harry Potter-fan. Så må der altså være noget ganske særligt ved Harry Potter Studios.

Lige her kan du læse hele Signes tur til Lonson, hvor hun tipper til en masse fantastiske oplevelser i den skønne storby med børn.

Skriv et svar