Kom i julestemning ved at besøge julemarkeder i Budapest

Julegodter i Budapest
Julegodter i Budapest

Vil du i instant julestemning, så har Ungarns hovedstad Budapest masser at byde på. Herunder også fantastiske julemarkeder. At besøge et julemarked i Budapest er smukke julelys, shopping, duften af julekager og gløgg og ægte julestemning.

Julemarkederne i Budapest er kendt for at være nogle af de bedste i verden. Derfor er de helt sikkert et besøg værd, både i dagslys og om aftenen, når mørket er faldet på og juletræet og fakkelblus lyser op.

Da Budapest i forvejen er en billig by at bo og leve i, kan du derfor snildt gøre et godt kup, hvilket også var tilfældet, da Maria fra bloggen SlinkyPiinky var afsted sidste år, hvor hun skrev dette fine og detaljerede indlæg om julemarkeder i Budapest.

Julemarked og julehygge i Budapest
Julemarked og julehygge i Budapest

Det kan altså godt gå hen og blive svært ikke at komme i julestemning, når man ser Marias billeder fra julemarkederne i Budapest. Glædelig jul.

Skriv et svar