De syv bedste legepladser i København

Zoologisk Haves legeplads

København er en fantastisk by at være barn i. Her er masser af gode legepladser til store og små og til forskellige behov. Er du på udkig efter en ny legeplads, så læs med her, hvor vi har samlet en liste over syv af Københavns bedste legepladser.

1. Valby Naturlegeplads

Valby Naturlegeplads

Valby Naturlegeplads ligger i Valbyparken. Denne legeplads er Københavns Kommunes største legeplads med sine 25.000 m2, og den består af et stort bakkelandskab, hvor der er bygget tårne, gangbroer, klatrestativer, rutsjebaner, sandkasser og meget, meget mere. Den lange gangbro indkapsler legepladsen og forbinder naturlegepladsens tårne. Når man først ankommer til legepladsen, bliver man helt overvældet over det kæmpe store areal, som børnene kan boltre sig på.

Adresse
Hammelstrupvej 41
2450 København SV.

2. Zoologisk Haves legeplads

Zoologisk Haves legeplads

I børnezoo ligger Zoologisk Haves nye legeplads. Med udsigt til Savannens dyr på den ene side og de geder til den anden, er der masser af ting at klatre på, udforske og lege med. Der er fx en stor flot bil, en væddeløbsbane, diverse klatrestativer og meget, meget mere.

Adresse
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg

3. Legepladsen på Skydebanegade

Legepladsen på Skydebanegade

Denne legeplads er stor og med masser af muligheder. Legepladsens varetegn er en kæmpestor papegøje, som børn kan klatre og rutsje på. Legepladsen er bemandet og har en af Vesterbros eneste kælkebakker. Om sommeren er der ofte vand i soppebassinet med springvand. Et mekka uanset årstid.

Adresse
Absalonsgade 12
1658 København V

4. Christianshavns Vold Legeplads – Elefantens Bastion

Elefantens Bastion

Denne legeplads er en af Københavns bemandede legepladser. Den har et dejligt stort område, hvor man kan køre på diverse cykler, som er til fri afbenyttelse af legepladsens gæster. Derudover er der en fin sandkasse, bordfodbold, en svævebane m.m.

Adresse
Christianshavns Voldgade 36
1424 København K

5. Leo’s Legeland

Leo’s Legeland i Ishøj

Leo’s Legeland er en indendørs legeplads, der ligger rundt omkring i landet, og som, modsat de andre legepladser på denne liste, koster penge at besøge. Ikke desto mindre fortjener legelandet en plads på listen, da der simpelthen er underholdning nok til en hel dag. Der er masser af aktiviteter, forhindringsbaner, rutsjebaner og meget, meget mere. Leo’s Legeland ligger i Aalborg, Aarhus, Odense, Ishøj og Herlev. Se mere information adresser mm lige her.

Adresse
Herlev Hovedgade 31
2730 Herlev

6. Dyrelegepladsen på Amager

Dyrelegepladsen på Amager – Bonderen

Dyrelegepladsen på Amager, også kaldet Bonderen, er en bemandet legeplads med forskellige bondegårdsdyr, b.la. heste, geder, kaniner, marsvin høns, mini-grise og to kvier. I Weekenderne tilbydes ponytrækning og andre inden- og udendørs aktiviteter som vejret tillader det. Det er gratis at besøge dyrelegepladsen.

Adresse
Peder Lykkes Vej 71-73
2300 København S

7. Tårnlegepladsen i Fælledparken

Tårnlegepladsen i Fælledparken

Tårnlegepladsen i Fælledparken er bygget op omkring Københavns tårne, herunder Vor Frelsers Kirke, Rådhustårnet, Rundetårn, Marmorkirken og Børstårnet. Legepladsen er velbesøgt, især om sommeren, og der er masser af plads at boltre sig på.

Adresse
Frederik V’s Vej 4, Fælledparken
2100 København Ø

_ _ _ _

Kender du andre gode legepladser, som fortjener en plads på listen, så fortsæt gerne listen i kommentarfeltet herunder.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar