Hvor går rejsen hen? Fem fantastiske rejseguides til børnefamilien

Turkisblåt vand og hvide sandstrande

Drømmer du også om turkisblåt vand, hvide sandstrande, fantastiske solnedgange og kvalitetstid med familien? Men ved ikke helt, hvilket land du skal rejse til – og endnu vigtigere – hvad det pågældende land har at byde på for dig og din familie? Så læs med her, hvor vi kommer med fem fantastiske rejseguides til børnefamilien skrevet af danske bloggere.

Sri Lanka

Sri Lankas smukke natur

Helle, der står bag bloggen 5 Fodspor, rejste med sin familie rundt i Sri Lanka 15 dage i vinteren 2018. Her kan du finde deres vores forslag til en rejserute, der med garanti vil efterlade dig med oplevelser af alle arter og i massevis, inkl. links til de steder, familien boede, da de var afsted. Du finder desuden familiens TOP-5 over de bedste oplevelser i Sri Lanka.

Brisbane

Udsigt over Brisbane

Brisbane ligger i Australien. Når de fleste rejser til Australien vil valget nok typisk falde på at besøge hovedstaden Canberra, Sydney med det kendte Operahus, eller måske Melbourne. Brisbane er i følge Jane fra bloggen Getaway Jane en lidt overset by, der med sit subtropiske klima gør, at det er varmt året rundt, og som har masser at byde på – også for børnefamilien. Læs Janes rejseguode til Brisbane her.

Las Vegas

Las Vegas med børn

Casioner, enarmede tyveknægte, fest og farver… Umiddelbart ikke ting, der harmonerer med børn. Så spørgsmålet er, om Las Vegas overhovedet er et besøg værd med børn? Få Dittes (som står bag Momsterbloggen Et rejseliv), besyv på den sag lige her, hvor hun også guider til Las Vegas med børn.

Berlin

Swimmingpool i Berlin

Skal du til Berlin med ungerne og mangler du de helt rigtige insider tips til et besøg i storbyen? Så læs Nina fra Berlinbabys guide til sommeraktiviteter i Berlin med børn lige her.

Cambodia

Fantastisk udsigt i Cambodia

Cambodia er i udpræget grad præget af korruption og virker på mange måder meget tilbagestående og autentisk. Det er absolut et besøg værd, særligt områderne ved sydkysten. Da Helle, der står bag bloggen 5 Fodspor, rejste til Cambodia med sin familie, havde de en lille uge i Angkor-området og fire dage i Phnom Phen. Her finder du familiens tips og anbefalinger til Cambodia.

Skriv et svar