Start dit juleeventyr i Tivoli

Smukke julelys i Tivoli

Findes der noget mere magisk sted end Tivoli i juleperioden? Tivoli tænder tusinde lys og pynter op efter alle kunstens regler, så man kan nærmest ikke undgå at komme i julestemning, når man besøger den gamle have.

Camilla, der  står bag bloggen Camamamilla, besøgte haven sammen med sin datter, Sille, og Silles bedstemor. En rigtig pigetur efter alle kunstens regler, der startede med en strøgtur, en frokost og derefter en tur i det magiske juleland, Tivoli.

Traditionen tro kan man i disse dage gå på opdagelse i Tivolis mange juleboder, ligesom der er masser af aktiviteter for de mindste. Du kan besøge julemanden, smage julelækkerier og naturligvis prøve havens mange forlystelser.

Her kan du læse om den dag, hvor Camilla, Sille og bedstemor havde en magisk tøsetur i Tivoli.

Haven er magisk i disse dage

Skriv et svar