Nyt, inspirerende rejseprogram for hele familien

Lene og hendes to drenge på Mallorca.

Lene Beier, hendes mand og deres to skønne børn, Arthur og Otto, er taget på ferie til den spanske ø Mallorca. En ø der nok mest er kendt for at være charterdestinationen NUMERO UNO og som mange danskere har en holdning til – på både godt og ondt. Dette syn prøver en ny serie på TV 2 at ændre på ved at følge familien Beier på skattejagt efter øens skjulte hemmeligheder og skatte.

I programserien, Familien Beier på Mallorca, følger vi familien og ser, hvordan de rejser med børn, lader iPad’en blive hjemme, og sammen udforsker øens hemmelige og lokale perler.

Programmet inspirerer til alternative ruter og oplevelser, når man rejser på ferie med ungerne og giver indblik i, hvordan familien forener deres forskellige interesser og behov med aktiviteter for alle. De overnatter bl.a. som de eneste gæster på et gammelt middelalderkloster, og om dagen besøger de gådefulde dragehuller. Vi kommer også med til uberørte strande, som giver følelsen af at være de eneste på øen, hvor familien kan dase, snorkle og plaske rundt i vandkanten.

Familien Beier er blevet til en hyggelig og fængende miniserie fyldt med lokale tips til stor glæde og inspiration for børn og forældre. Serien vil give dine fordomme kamp til stregen og højst sandsynligt LYSTEN til at tage til Mallorca på din næste ferie for at udforske gemte afkroge og skjulte ferie-hemmeligheder.

Familien Beier på Mallorca sendes på TV 2 Play og er udformet som en miniserie, som skal ses online. Programmet kan ses af hele familien, men pas på! Overdreven rejsetrang kan forekomme!

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar