Gratis indendørs legeplads i København: Blegdamsremisen

Blegdamsremisen

Blegdamsremisen er et ganske unikt sted for Københavns børn: Det er nemlig den eneste gratis, indendørs legeplads i København. Med sine mange m2, og dermed plads at boltre sig på, minder legepladsen mest af alt om de klassiske legelande a la Leo’s Legeland – men stadig gratis.

På Blegdamsremisen findes et indendørs legelandskab, boldbane, bordtennis, sørøverskib, tovbane, lerværksted, naturværksted og meget, meget mere. Der er altså rig mulighed for at slå sig løs, boltre sig og øve motorikken. Det er dog vigtigt at have in mente, at remisen har mange forskellige besøgsgrupper i alle aldre, for at tilgodese gæsterne mest muligt, ligesom deres åbningstider varierer. Hver tirsdag og torsdag er der fx legestue kl. 8.30 – 12.15 for børn til og med 3 år. Lige her kan du læse meget mere om åbningstider og besøgsgrupper .

Det er et genialt at besøge på fx en snevejrsdag, så ungerne kan klatre, springe, rutsje, løbe, svæve og danse. Spille bordfodbold og lege med bjerge af LEGO.

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar