Heja Sverige! Besøg Lund med dine børn

Lund ligger i Skåne i den sydlige del af Sverige. Byen har et rigt kulturliv og maler en fin kontrast mellem det gamle og det moderne. Her kan du læse om, hvad den svenske by kan byde på, når man besøger den med to børn.

Betina fra momsterbloggen Med Glimmer Tak besøgte i efteråret Lund i Sverige med sine to børn – alene endda! Men da det kun tager 50 minutter fra Københavns Hovedbanegård med tog at komme til Lund, var det en ganske overskuelig tur, som Betina godt turde at bevæge sig ud på, også selvom hun var alene med sine to børn på turen.

Hvad kan man opleve i Lund med børn?

Betina og børnene oplevede lidt af hvert i Lund. De så blandt andet Lund Domkirke, i botanisk have, på café og så besøgte de Högevall Äventyrbad, et badeland med vandrutsjebaner, babybassin, varmtvandsbassin, udendørsbassin og boblebad. Du kan læse mere om Betinas guides til byen lige her. 

Skriv et svar