Sitges i Spanien med en 2-årig

Feriebyen Sitges

Sitges er en populær ferieby i Katalonien, som har masser at byde på – også for børnefamilier. Her kan du læse om, hvordan det er at besøge byen med en 2-årig.

Det er Nina, som står bag bloggen Berlinbaby, som har besøgt Sitges med sin familie. Feriebyen ligger ved Spaniens kyst, ca. 30 minutter fra Barcelona. Sitges er ikke verdens største by, og eftersom den er meget mindre turistet end Barcelona, er byen også noget billigere at besøge. Byen er kendt som en badeby, da den har hele 17 forskellige strande, som du som gæst kan besøge. Strandene i Sitges ligger på række langs den tre kilometer lange strandpromenade Passeig Maritim, hvoraf de fleste af disse strande er børnevenlige.

Familien besøgte byen i Oktober. Nina blev med det samme forelsket i byen, som har en rolig vibe, smalle gader fulde af liv, smukke gamle bygninger og masser af indbydende tapasbarer og restauranter.

Her kan du læse Ninas rejseguide, hvor Nina også fortæller om, hvad byen har at byde på for børnefamilier – her var især de mange strande et stort hit.


Familien på en af de mange strande i Sitges

Har du også besøgt Sitges? Fortæl os meget gerne om dine oplevelser i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar