Hold ungernes fødselsdagsfest i Bounce trampolinpark

Af Esme Emma Sutcu

Min datter blev syv år i februar, og vi besluttede os for at fejre hendes fødselsdag i Bounce trampolinpark i Fields. Jeg har altid fejret hendes fødselsdag herhjemme, så det var første gang, vi skulle prøve at være ude. Jeg vidste slet ikke, det var muligt at holde børnefødselsdag i en trampolinpark, men det skulle vise sig at være en ganske fantastisk oplevelse for både drenge, piger og voksne!

Fødselsdagsfest

Min datter havde inviteret både drengene og pigerne til fødselsdag for første gang nogensinde. Normalt er det kun pigerne, hun inviterer. Men da hun lige er startet i 0. klasse med en masse skønne børn, ville jeg meget gerne holde en fest, hvor vi kunne invitere både drenge og piger. Jeg synes generelt, at drenge og piger bør lege mere med hinanden. Men det er en helt anden snak. Heldigvis er en trampolinpark for både seje piger og drenge.

Bounce

Vi var 14 håbefulde børn plus en meget spændt voksen (undertegnede), der ventede på at komme ind i trampolinparken en søndag i Marts. Vi skulle hoppe i en hel time og derefter spise og fejre fødselsdag i en time.

Vi blev taget i mod af en skøn og oplagt vært, der med højt humør guidede og hjalp os igennem hele forløbet. Han var også rigtig god til at hjælpe med at holde styr på børnene og besvare spørgsmål, der fløj rundt fra de søde og meget begejstrede børn.

Privat fødselsdagsrum

Vi blev ført ind til vores private rum, hvor der var pyntet op til fødselsdag. Alle børn fik et par Bounce-sokker, som de skulle have på, når de hopper i trampolinerne. Værten briefede alle børn omkring reglerne og sikrede sig, alle forstod dem. Stemningen var i top og så var det tid til at hoppe.

Trampolinparken

Da guiden åbnede døren til trampolinparken, skreg børnene løbende ind i hallen som vilde dyr. Guiden fik hurtigt styr på ungerne og førte alle til en boldbane. Vi skulle nemlig starte med at spille en runde stikbold på trampoliner. Det var en rigtig god ide at starte med at lave noget i fællesskab.

Derefter skulle vi til “klippen”. Her skulle man gå op af trapper og så hoppe ned på en kæmpe madras, der var blød og luftig. Når man hoppede ned i den, var det som at vælte ned i en stor skål smør. Fantastisk fornemmelse. Mor prøvede jo selvfølgelig også.

Derefter var der fri leg. Man kunne hoppe på store trampoliner, små eller udfordre sine evner i en lukket bane. Børnene prøvede en masse forskelligt og havde en kæmpe fest. Svedige og rødmossede løb de rundt om os, som de havde lyst. Alt var helt sikkert, så man følte ikke på noget tidspunkt, at man skulle holde øje med nogen eller passe ekstra meget på dem. Dejligt befriende som forældre.

Mad

Efter en time var børnene helt færdige! Prustende og stønnende, alt energi var i den grad brugt. Og så var det tid til mad og drikke. Vi samledes i rummet og tog plads for at puste ud. Vi fik pizza fra Bounces eget køkken og rød saft.

Og jeg må faktisk sige, det var måske dagens højdepunkt. For wow, hvor var den pizza god. Jeg havde regnet med ost på pap. Typisk mad man får i en hal. Men sådan var det altså ikke. Det var max lækkert, næsten gourmet pizza niveau.

Leg

Efter at have spist, drukket og sunget fødselsdagssang, skubbede vi borde og stole ud til væggene, så vi kunne bruge rummet til at lege. Vores vært havde en fantastisk sjov leg i ærmet. Han fik alle børnene med på reglerne, og så var det i gang. Det var en rigtig sjov leg, og jeg grinte altså hele vejen. Hvor er det en fantastisk alder, at børn virkelig kan forstå regler og lege.

Og så var det slut. Børnene blev hentet af forældre og der blev takket for en dejlig dag. Og så hurtigt hjem, inden barnet fik en nedsmeltning pga overtræthed.

Gode råd:

Alder: Børn er jo forskellige. Men efter at have prøvet det, vil jeg anbefale, at vente til dit barn er 8 år, før du holder fødselsdag i Bounce. Min datter er syv år og ingen tvivl om, at hun hyggede sig. Jeg er dog rigtig glad for, vi ikke gjorde det sidste år. Men næste år er jeg sikker på, at hun ville have haft brugt flere af mulighederne. Og det er jo ikke billigt at holde fødselsdagsfest i Bounce. Så min anbefaling er at vente til 8 år.

Kage: Vi tog ikke kage med, men slik til uddeling. Hvilket var meget bedre, da kage ville have været et rod. Og det handler om at holde det simpelt, som muligt, når man betaler sig fra at holde festen.

Tøj: HUSK gymnastiktøjet. For børnene hopper ikke kun på trampoliner. De løber, ruller rundt og får brugt hele kroppen.

Pynt: Overvej at tage egen pynt med. I al beskedenhed ville jeg nok ønske, at der havde været pyntet lidt mere op. Det var ret sparsomt, hvilket er ærgerligt, når man nu er der for at fejre fødselsdag.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar