Eventyrfabrikken – Skandinaviens største legeland

Momsterbloggeren Thea har besøgt Eventyrfabrikken, som er et kæmpe indendørs legeland. Men Thea havde sine bekymringer. Hvad det var, og om de holdt stik, kan du læse lige her.

Et legeland med skrigende unger, og forældre begravet i deres telefon, var nogle af de fordomme og bekymringer, som Thea havde inden besøget, men som hun fortæller i sit blogindlæg blev disse fordomme hurtigt manet til jorden. Og familien havde en sjov dag, hvor ungerne fik fri leg.

Legelandets klare fordel er, at det er så stort, så man ikke mærker, at der er mange mennesker til stede. På denne måde undgår I at føle jer klemt eller presset på plads, og ungerne kan frit løbe rundt uden at skulle støde ind i folk eller stå i kø til at prøve ting.

Læs mere om Liv og Theas sjove tur til Eventyrfabrikken i hendes blogindlæg lige her: På Eventyrfabrikken med vennerne.

Skriv et svar