Momster guider: 6 børnevenlige caféer og spisesteder

Så er det påskeferie, og det betyder, at familien er samlet. Du har fri fra arbejde, børnene skal ikke i børnehave eller skole – og det betyder, at dig og familien skal ud og opleve byen, caféer og spisesteder. Momster har samlet en række børnevenlige caféer og spisesteder, hvor der er plads til voksne og børn. Læs med her!

1 // Laundromat, Nørrebro

Foto credit: The Laundromat Café

Okay! The Laundromat er nok bedst kendt som mødregruppens favorit, særligt deres café på Østerbro tiltrækker mange børnefamilier og mødregrupper grundet deres geniale legeområde. I legeområdet kan børnene rigtig slå sig løs, imens I nyder en caffé latte i fred og ro.

Når I er færdige med at drikke kaffe og spise lækker mad, kan I gå en tur i områderne og finde en legeplads.

2 // Enigma Kantina, Østerbro

Foto: Enigma Kantina

Ta’ ungerne med under armen og besøg Enigma Kantina, som er et spisested startet af Klaus Meyer med fokus på nærvær. Derfor får I lækker hverdagsmad til familievenlige priser, hvad enten I er på udkig efter frokost eller aftensmad.

Stedet ligger ved Trianglen og er Københavns Museum for Post, Tele og Kommunikation. Så efter maden kan I gå på opdagelse på museet. Når I er færdige med at være på opdagelse, kan I gå en tur i Fælledparken, hvor der er flere spændende legepladser.

3 // Café Sweet Surrender

Foto credit: Café Sweet Surrender

Café Sweet Surrender er en børnevenlig og non-profit café på Vesterbro. Her finder I mange forskellige aktiviteter for børnefamilien. Der er et virkelig hyggeligt børneområde med legetøj og bamser, hvor ungerne kan lege med hinanden, mens du kan få slappet af og nydt din muffin i fred og ro.

Menuen står på lækre sandwich, snacks og børnevenlige retter. Hvis du er en early bird kan morgenmaden indtages på caféen, og de har endda også brunch til billige penge.

Se deres fine café lige her.

4 // Grannys house

Foto credit: Grannys House

Grannys House er en stemningsfyldt café, der har gode placeringer rundt omkring i København, bl.a. Torvehallerne, Frederiksberg og Søborg. Der er fuld smæk på farverne og den hjemlige hygge, hvilket gør, at Grannys House tiltrækker børnefamilier.

Grannys House har et ry for at være super børnevenligt, og deres café i Søborg har endda et børnehjørne. Det gør stedet til et mekka for børnefamilier og mødregruppen, så grib telefonen med det samme og spørg dine skønne veninder og deres børn, om de ikke vil med ud og have et stykke kage eller to. Og imens I sludrer, så kan børnene lege i caféen børneområde.

Om sommeren kan I endda sidde udenfor i deres dejlige gårdhave.

5 // La Rocca

Foto credit: La Rocca

La Rocca er en udsøgt og autentisk italiensk restaurant, der værdsætter gode råvarer og kvalitet. Og nu tænker du så, hvor passer børn ind i sådan et billede? Nu skal du bare høre!

La Rocca har en rigtig fin børnemenu med bl.a. pizza og lasagne, og når ungerne har spist, kan de lege i restaurantens børnerum, hvor der er legetøj og video. Det betyder altså, at I kan få en romantisk middag med børnene – det skal da næsten prøves!

Find mere information om restauranten her.

6 // Mæt Café

Foto credit: spiseliv.dk

Mæt Café har et fint udvalg af retter i børnevenlig størrelse, og der er god plads til ungerne. Du finder caféen i bunden af Valby Kulturhus, og caféen byder på god stemning og en lækker terrasse. Som en ekstra bonus er deres priser VIRKELIG gode, og dét kan vi lide!

Er I brunch-typerne, udbydes der en let og en tung udgave i weekenderne, som eftersigende skulle være så lækker (ligesom resten af deres menukort).

Læs mere om Mæt Café i Valby her.

Skriv et svar