BØRNEFESTIBAL 2019

Blogger Jane var vores dedikerede momsterreporter til BørneFestibal i Ålborg. Det var den første stop på festivalens tour gennem hele Danmark. Her kan du læse hele hendes anmeldelse med fokus på både shows og mad. PS: Husk du stadig kan deltage i vores GAW på Instagram, hvor du kan vinde billetter til Børnefestibal – find direkte link i bunden af indlægget.

Jane fra bloggen World of Jane fortæller:

Jeg tog til BørneFestibal i Karolinelund i Ålborg med min datter Sally på 3 år, som havde glædet sig rigtig meget til dagen. Heldigvis havde vi en skøn dag trods regn og gråvejr.

Aktiviteter

Der var mange sjove aktiviteter for børnene. Der var bla telte, hvis børnene havde lyst til at regne og lege med perler. Der var en stor oppustelig rutschebane, kastespil og forhindringsbane. Min oplevelse var, at der var noget for alle aldre. 

Shows

Showsene var rigtig gode. Børnene blev godt underholdt og især længden af hvert enkelt show var passende til at holde fokus. God musik og god rigtig god stemning, oplevede vi.

Billede: Fra @bornefestibal Instagram

Maden

Vi fik en fransk hotdog, den var desværre ikke helt varm. Men vi fik også popcorn og en pandekage, som var rigtig god. Der var også kaffe, candyfloss og madpandekager. Jeg synes måske, der mangler lidt frugt eller lidt sundere snacks. Men ellers helt fint udvalg.

Det praktiske

Vi oplevede generelt en god plads til alle gæsterne. Der var fin plads på hele pladsen og på scenen. Der kom dog en lang kø, da Gurli Gris var færdig på scenen og køen gik midt ud på pladsen. Det kunne måske arrangeres bedre. Men Børnefestibal og stedet var fantastisk og vi havde generelt en skide god dag 

Det koster 85 kr + gebyr at købe billet til børnefestibal, og du kan stadig nå at se dem i disse byer:

  • Århus – 1. juni
  • Åbenrå – 2. juni
  • København – 8. og 9. juni
  • Odense – 10. juni

HUSK, VI STADIG HAR VORES KONKURRENCE OM 4 BILLETTER TIL DIG OG EN MORVENINDE LIGE HER PÅ VORES INSTAGRAM!

Skriv et svar