Odense Friluftsbad: En grøn oase med masser af underholdning

Odense Friluftsbad er et gratis udendørs svømmeareal, som byder på timevis af vandsjov. Mødrene fra Regnbuemor har sammen med deres fire børn besøgt friluftsbadet en varm sommerdag i juni. Her kan du læse deres oplevelse med friluftsbadet.

Oplevelser

Odense Friluftsbad består af sportsbassin, legebassin og soppebassin. Der er vipper på henholdsvis 1 og 3 meter og udspringstårn på 5 og 10 meter. I børnebassinet er vanddybden 60 – 90 cm, så de fleste børn kan være med. Der er også en 45 meter lang vandrutsjebane og en stor vandpaddehat i soppebassinet.  Med de forskellige bassiner er der noget til alle størrelser. De større og vildere børn finder ofte vandrutsjebanen sjov, imens de helt små kan nyde det opvarmede vand, som børnebassinet tilbyder.

Regnbuefamilien slog et tæppe ud på det store grønne areal, hvor de drak medbragte drikkevarer, hvorefter ungerne slog sig løs i det våde element. Selvom familien besøgte Odense Friluftsbad på en varm sommerdag, hvor badet bugnede af mennesker, kunne familien sagtens finde et dejligt spot, hvor de kunne sidde og nyde solen.

Børnene elskede vandet

Åbningstider

Odense Friluftsbad ligger i Bolbro ved siden af Tusindårsskoven i det vestlige Odense. Adressen er Elsesmindevej 50, 5200 Odense V. Friluftsbadet er åbent fra startjuni til slutaugust. I åbningsperioden er åbningstiderne:

Hverdage kl. 13.00 – 18.30
Weekender kl. 10.30 – 18.30.
Skolesommerferien: alle dage kl. 10.30 – 18.30.

Det er gratis at komme ind til Odense Friluftsbad.

Du kan læse hele Regnbuemors blogindlæg om turen lige her.

Skriv et svar