Listen: 4 skønne steder du kan besøge i Danmark med ungerne

Der er masser af festivaler i Danmark, hvor du kan høre musik med børn i alle aldre

Det er sommerferie og solen skinner. Du har måske allerede været på ferie sydpå med ungerne og tilbage står nu yderligere flere ugers sommerferie. Eller også skal i slet ikke afsted i år, men bliver i det danske. Hvis du mangler inspiration til forlystelser, kan du se med lige her på Momster Travel og bruge søgefeltet. MEN for nemhedens skyld har vi samlet fire forskellige anbefalinger fra momsterbloggerne lige her til dig.

1. Sommerland Sjælland

Den Blå Lagune i Sommerland Sjælland
En tur i junglen

Det første sted er det sjove Sommerland Sjælland. Det er en forlystelsespark, der ligger i Sjælland, helt nordpå ved Holbæk. Du kan tage tage direkte derind, da de har deres egen togstation. Halvanden time fra København. Så blir det ikke nemmere. her er forlystelser for både helt små der lige har lært at gå og hele vejen op til de barnlige sjæle. Skønt for hele familien. Der er også mulighed for overnatning i disse hyggelige hytter. Læs hele anmeldelsen af parken lige her. Læs hele anmeldelsen af Sommerland Sjælland lige her.

Hytterne i Sommerland Sjælland

2. Kattegatcentret

Onkel reje gav mad til fiskene til Kattegatcentrets 25 års fødselsdag i maj 2018.

Et andet sted, du kan besøge denne sommer, er det spektakulære Kattegatcentret, der ligger i Grenå i Jylland. Her kan du se massive akvarier med en masse spændende havdyr i. Der er også et område med interaktive aktiviter, hvor man blandt andet kan løbe om kap med havets dyr, se om man kan lave en orkan eller sejle om kap i kajakker. Derudover er der en kæmpe udendøres vandlegeplads. Læs hele anmeldelsen af Kattegatcentret lige her.

Udendørs legeplads i Kattegatcentret

3. Tivoli Friheden

I Århus kan du komme i det super hyggelige Tivoli Friheden, som er i Marselisborgskoven. Parken er omgivet af skøn natur, som man kan nyde godt af på deres tur hen til parken. Har man børn, der ikke elsker større forlystelser, er Tivoli Friheden også et godt sted at besøge. Her kan man nemlig finde aktiviteter i børnehøjde, såsom de små radiobiler eller Illusionsfabrikken, som byder på optiske bedrag. Og så er der også spil, motorbåde, pariserhjul, minigolf, svinggynger og meget mere. Der er naturligvis også de lidt vildere forlystelser, som kan give dig et adrenalinkick, hvis det er det, du er til. Kort fortalt er der noget til enhver smag i Tivoli Friheden. Læs hele anmeldelsen af Tivoli Friheden lige her.

4. Randers Regnskov

Du behøver ikke tage i det store spædende udland for at komme til regnskoven. I Jylland er der nemlig Randers Regnskov, der byder på en masse eksotiske dyr. At træde ind i Randers Regnskov er som at træde ind i en anden verden. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra brusende vandfald og det mangfoldige dyreliv, der findes her. I frodige, grønne omgivelser kan du opleve alt fra små myrer til tigre. Læs hele anmeldelsen af Randers Regnskov lige her. 

Skriv et svar