Slip fantasien fri i Kalø Slotsruin

I bunden af Århus’ bugt og Kalø Vig finder du Kalø Slotsruin. Ruinen er resterne fra en kongeborg fra middelalderen og en af Danmarks bedst bevarede middelalderborge. Slotsruinerne giver plads til, at fantasien kan løbe frit. Det er en skøn mulighed for at forestille sig, store som små, hvordan mennesker har levet. Anne fra FantasiFabrikken har sammen med børnene besøgt ruinen, og her er et udpluk fra deres dag til inspiration for dig og din familie.

Kalø Slotsruin ligger lige udenfor den hyggelige by Rønde, nordøst for Århus. Det tager ikke mere end 30 minutters kørsel fra Århus, før man er der. Men så skal du altså gå op til slotsruinen. Det er en lille halv kilometer på en vej belagt med sten, der er omgivet af skøn natur, som bestemt er et besøg i sig selv.

Hele vejen rundt kan man spotte mur-rester fra den gamle middelalderborg. Her kan børnene få gang i fantasien med smukke enhjørninger og ildspydende drager opstår let i små barnehoveder.

Læs hele det detaljerede indlæg om turen hos FantasiFabrikken.

Skriv et svar