Knuthenborg Safaripark med småbørnsfamilien

Knuthenborg Safaripark pony
Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark er en Dyrepark med mere end 1000 dyr og 70 dyrearter, som man kan opleve helt tæt på. Carina bag bloggen Sættekassen har besøgt parken med sin familie, og her kan du læse hendes oplevelse af,  hvordan en tur til Knuthenborg Safaripark opleves med et barn på to år.

Oplevelser

Knuthenborg Safaripark er placeret i Maribo på Lollands nordkyst, og Carina og hendes mand og barn kørte i bil fra København. Det er en tur, der tager halvanden til to timer. Så det kan være en god idé at kombinere køreturen med lurtid.

I Knuthenborg Safaripark går dyrene frit på de store områder, så man får fornemmelsen af, hvordan dyrene lever i naturen. Man kan både opleve dele af parken til fods, hvorimod andre dele skal opleves fra bilen.

Carinas søns yndlingsaktiviteter bestod af at se andre mennesker blive våde i vandrutsjebanen i Limpopo-land, at få lov at sidde på fars skød og styre bilen og at få lov at at klappe bitte små heste, der passede lige til ham i størrelsen. Carina og familien købte deres billetter i vinter, hvor Knuthenborg Safaripark havde 20% rabat på onlinebilletter til den kommende sæson. Her har familien altså sparet lidt penge. For en voksen koster billetten 225 kr. og for et barn imellem 3-11 år koster en billet 135 kr.

På Carinas blog Sættekassen, kan du læse hele anmeldelsen af turen.

Skriv et svar