Kom i julestemning i Zoologisk Have

Det ikoniske Zoo-tårn er i disse dage beklædt med tusinde julelys
Det ikoniske Zoo-tårn er i disse dage beklædt med tusinde julelys

Julen har også fundet vej til Zoologisk Have i København. Haven er i disse dage oplyst af 200.000 julelys, der er med til at tilføre haven lidt ekstra magi, når mørket falder på. Der er også masser af juleaktiviteter for store og små, så vil du også i instant julestemning, så er Zoologisk Have et besøg værd. Læs mere her.

Smukke julelys i Zoologisk Have
Smukke julelys i Zoologisk Have

Transport og åbningstider

Zoologisk Have er beliggende på Roskildevej 32 på Frederiksberg. Der er parkering foran Haven, som dog kan være ganske umulig at få en plads på – især i weekenderne – så man kan med fordel vælge at parkere længere væk  (mod betaling, undtagen om søndagen) eller tage bus 4A, som stopper tæt på Haven. Zoologisk Have har, i anledning af julen, udvidet deres åbningstider. Mandag-torsdag er Haven åben fra 10-16 som sædvanlig, men fra fredag-søndag holder Haven åbent helt til kl. 20. Her er der altså rig mulighed for at sige god jul til dyrene og at opleve alle de tusinde smukke julelys, som oplyser haven, når mørket falder på.

Zoologisk Have har særlige åbningstider 24/12 og 31/12 kl., hvor Haven i stedet har åben fra 10-14, samt fra 10-16 den 25/12 og 26/12. Haven og de magiske julelys kan altså også opleves i juledagene.

Oplevelser

Udover den særlige stemning, som julelysene tilfører haven, er der også masser af juleaktiviteter. Du kan fx slippe fantasien løs i julehaveværkstedet, hvor du kan lave din helt egen julehave – gratis! Der er også rig mulighed for at pakke den færdige julegave ind, så de er helt klar til at skabe glæde hos modtageren.

Da den gamle kaninlabyrint er lavet om til en legeplads (som er virkelig god, læs selv her), er der i julen opsat en midlertidig kaninlabyrint for de mindste. Du finder den nye labyrint over for savannen, tæt på den nye legeplads.

Du kan også være med til at pynte juletræer med æbler, som kameldyrepasserne giver som foder til kamelerne, ligesom du kan lave dit eget julekort af elefantlort (ja, du læste rigtigt!), tage en tur på i Zoo-tårnet, eller hvad med måske at møde julemanden og julemandens kone? Der er aktiviteter nok, foruden de “almindelige” oplevelser, som Zoo naturligvis også rummer. Dyrene kan nemlig stadig besøges som vanligt. Læs mere om alle oplevelserne her.

Sig god jul til dyrene i Zoologisk Have
Sig god jul til dyrene i Zoologisk Have

Mad

I forbindelse med julen er der opsat en masse nye madboder i Zoologisk Have. Der er brændte mandler, økologisk gløgg og pandebagte æbleskiver, varm chokolade, bålburger, fish n’ chips, crepes og vafler og meget, meget mere. Læs mere om de nye madboder her.

Priser

Det koster almindelig indgang eller årskort at få adgang til Zoologisk Have. Prisen for indgang for et barn (3-11 år) er 100 kr. og prisen for en voksen er 180 kr. Børn under 3 år har gratis entré. Læs mere og køb billet her.

 

Skriv et svar