Dansk jul i troperne

Jul i Costa Rica

Hvordan fejrer man jul, når man er dansker, der rejser rundt og oplever den store verden? Hvad med de danske juletraditioner? Og julemaden?

Momsterbloggeren Ditte, der står bag bloggen Et Rejseliv, rejser for tiden rundt i verden med sin familie, hvor de oplever, hvad verden har at byde på. Det betyder også, at den danske familie skal fejre jul i troperne. Familien kunne ikke rigtig tage deres julegrej med fra Danmark på rundrejsen, hvilket betød, at de skulle startede helt fra bunden med julehyggen i Costa Rica, hvor familien befinder sig nu. Familiens jul bliver derfor helt anderledes, end de er vant til.

Der er heldigvis stadig mulighed for masser af julehygge! Hvordan familien får de danske traditioner ind i julen i Costa Rica, kan du læse meget mere om lige her. Her fortæller Ditte også om, hvilket mad de skal spise i julen.

_ _ _ _

Har du også prøvet at fejre jul i udlandet? Fortæl meget gerne om dine oplevelser i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar