Oplev ‘la pura vida’ i Costa Rica

Solnedgang i smukke Costa Rica

I Costa Rica lever man ‘la pura vida’, dvs. det rene liv, det simple liv, hvor man sætter pris på det man har, ikke stresser unødigt og fokuserer på de positive ting. Her kan du læse om Dittes oplevelser med Costa Rica.

Ditte rejser, sammen med sin familie bestående af kæreste og to børn, rundt i den store verden og oplever forskellige lande og kulturer. De har blandt andet besøgt Australien, New Zealand, USA og Canada – og selvfølgelig Costa Rica, som denne guide handler om. I Costa Rica er de landet midt i tropiske omgivelser, landidyl og ren afslapning, og stedet lever fuldstændig op til deres forventninger.

Familiens første stop i deres eventyr er byen La Fortuna, som ligger midt i landet ved en aktiv vulkan. I La Fortuna er der mulighed for at komme på masser af vandreture og adventureaktiviteter.  Her kan du læse om familiens stop i byen.

Ditte beskriver også, hvordan Costa Ricas smukke natur er ganske overvældende, da den er så frodig, som den er. Mest af alt er Costa Rica grønt overalt med et  tropiske klima, hvilket også betyder en masse eksotiske dyr. Her kan du læse mere om familiens oplevelser.


Natur i Costa Rica

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar