Børn i byen – weekend edition

Viggo på Experimentarium

// SPONSORERET TIL TEST // Weekenden nærmer sig med hastige skridt – og thank god for det! For det betyder mere tid med ungerne. Og hvis du mangler inspiration til oplevelser og aktiviteter, så skal du læse Copenhagenmamas blogindlæg om Børn i byen Klubben, hvor de besøger Experimentarium.

I Copenhagenmamas blogindlæg kan du finde inspiration til nye og sjove oplevelser for dig og dine børn. Hun brugte Børn i Byens kaldenderfunktion hvor hun faldt over en særudstilling på Experimentarium om kroppen. Og da hun var med i Børn i Byen Klubben fik de altså 20 % rabat til indgangen.

Udover den smarte kalenderfunktion kan du via Børn i Byen Klubben også finde legepladser i nærheden, spisesteder og caféer, hvor der også er rabatter at hente. Og du får endda lov til at smutte foran i køen til VIP lagersalg som medlem.

Læs meget mere om Børn i byen Klubben i blogindlægget Weekender med (mine) Børn i Byen, og find ud af hvordan familien har brugt medlemskabet til at finde fede events og arrangementer i byen.

Skriv et svar