Biografen: Ny film med fokus på det uforudsigelige mommyliv

Af Amalie Vejbøl

Momsterkontoret blev inviteret i biografen af Nordisk Film for at se den nye danske komediefilm: Mødregruppen. Det er en herlig film, hvor man som mor kan genkende sig selv (og andre mødre) i de skæve personligheder i filmen.

Line har forladt Danmark til fordel for et vaskeægte jetsetterliv i Hong Kong. I Hong Kong ånder alt fred og idyl for den nybagte og forkælede mor, som på papiret har alt. Lige indtil hun en aften finder sin mand i seng med barnepigen.

Når facaden krakelerer

På overfladen virkede alt perfekt; lækker lejlighed, penge, flot par og en nyfødt baby, men da Line griber sin mand i utroskab, kan facaden ikke længere opretholdes. Lines liv viser sig at være tomt, og hun ser sig nødsaget til at rejse tilbage til, hvor hun kom fra. En lille landsby på Fyn.

Line skal nu stå på egne ben med sin baby, som hun var vant til at have hjælp til at passe. Og hun har heller ingen penge, da hendes magtfulde ægtemand har lukket for hendes konti og telefon.

Livet på Fyn udvikler sig til et længervarende ophold, hvor hun vender tilbage til hendes rødder og søster. Her bliver hun mødt af en farverig mødregruppe, der byder på en noget anderledes sammensætning, men sammenholdet viser sig at være stærkere end det tomme jetsetterliv i Hong Kong.

Gennem humor og skæve personligheder sætter Mødregruppen fokus på nogle af de udfordringer og uforudsigeligheder, man kan møde som nybagt mor på forskellige niveauer. For morlivet kan, som du nok ved, ikke planlægges – og ingen mødre er perfekte.

Momster giver den tre ud af fem stjerner, og den sidste stjerne er altså pga. det fantastisk baby-cast. Nøj, de var cute!

Filmen har premiere d. 7. februar 2019 og kan ses i alle landets biografer.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar