Ta’ på tur med Alfons Åberg i hans fantastiske univers

Ta’ en flyvetur i Alfons Åbergs hjemmelavede helikopter.
(Foto credit: Frederiksberg Bibliotek)

Elsker dine børne også den nysgerrige, fantasifulde og opfindsomme dreng, Alfons Åberg? Så skal I besøge Frederiksberg Biblioteks legeinstallation, som tager udgangspunkt i Alfons Åbergs fantasifulde univers.

Fra d. 12. januar til d. 30. april 2019 kan du og ungerne gå på opdagelse i Alfons Åbergs fantastiske univers. Den sjove og anderledes legeinstallationen er at finde på Frederiksberg Bibliotek, nærmere bestemt: Frederiksberg Børnebibliotek.

Der er løbende spændende aktiviteter og arrangementer i forbindelse med legeinstallationen, bl.a. teater og muligheden for at lave din egen stop motion Alfons Åberg film. Der er fri entré til dette arrangement, men du skal huske at bestille en billet.

Læs mere om legeinstallationen og arrangementerne lige her.

Skriv et svar