Flying Superkids er fantastiske, men pas på!

Følgende indlæg kommer med en advarsel til alle forældre! Der er stor fare for, at dit barn, efter at have set Flying Superkids spektakulære show, vil flytte hjemmefra! Det skete i hver fald for os, da den 7-årige meddelte, at hun ville flytte til Århus for at melde sig på Flying Superkids’ holdet!

Af Esme Emma Sutcu, stifter af Momster

Min datter og jeg tog til Flying Superkids’ show en lun aften i Juli i København, og er begge ganske enige i, hvor fantastisk et show og hvor imponerende de unge gymnaster i showet er.

Men min datter var klar til næste skrift. Hun ville flytte til Århus! Det er måske en lige lovlig drastisk beslutning at hive rødderne op og flytte nær gymnastikforeningen, der står bag de unge gymnaster, når vi bor i København. Men jeg forstår hende godt. Gymnasterne er imponerende, og selv jeg får lyst til at komme tæt på og være en del af det. Men selvom Århus er en skøn by, bliver der ingen emmigrering til os denne gang. Så mens der blir øvet kolbøtter, tjekker mor her gymnastikforeninger i vores område. Og det tætteste vi kom på, var altså ovenstående billede af Ida fra Flying Superkids.

Det er jo dejligt at opleve, at ens barn kan blive så inspireret af noget, der er så sundt som at røre sig og bruge kroppen. Især i disse digitale tider er det skønt at observere at god gammeldags bevægelse stadig er et hit.

For showet var et kæmpe hit hos både barnet og moren. For de unge superkids er jo fantasiske. De kan synge, springe og performer deres numser ud af bukserne! Mens de smiler og stråler i deres paillet-outfits.

Men det var faktisk ikke det, der vækkede min begejstring allermest. Nej, det jeg var mest imponeret over, var den måde børnene heppede på hinanden. De er 26 børn på scenen, alle mellem 7 og 18 år. De laver både rutiner i fælleskab og solo. Og når en af dem er i gang med sin performance, står de 25 andre og hepper, hujer og hejer! Og ikke bare som et lille fesen “kom så, Søren”. Nej med hele kroppen står de og tramper, klapper, hopper og råber hep hep hep! Temmelig smittende at observere. Det med at støtte hinanden og være der for hinanden, det gik lige ind i mor-hjertet.

Så gå ind og se det. Men pas på, måske ungen vil flytte hjemmefra! Og for alle jer i Århus og omegn, i er temmelig heldige!

Skriv et svar